O nama

Big Kahuna je obrt za poduke, prevođenje i usluge u turizmu, vlasnice Matije Znaor, osnovan 2021. godine. U našem centru za poduke u Imotskom na adresi Put tržnice 1 nudimo razne programe, kao što su grupne radionice engleskog jezika, individualne i individualizirane poduke iz engleskog i drugih predmeta, pripreme za maturu i slično.

Matija Znaor, profesorica engleskog i hrvatskog jezika s diplomom Sveučilišta u Splitu i prestižnim Cambridge DELTA certifikatom tijekom studiranja radila je kao turistički pratitelj u Hrvatskoj i inozemstvu, te je licencirani turistički vodič za Splitsko-dalmatinsku županiju, pa u obrtu nudi i usluge turističkog vođenja i prevođenja.

Vlasnicu obrta možda ste upoznali kao profesoricu u nekoliko imotskih škola, gdje je radila od 2010. do 2016, te podučavala stotine osnovnoškolaca i srednjoškolaca. 2016. godine napušta Imotski te do kraja 2020. odlazi raditi u Kuvajt, kao predavačica engleskog jezika na američkom sveučilištu AUM (American University of the Middle East). Pandemija i jedan veliki val je vraćaju u Imotski, gdje 2021. otvara “školicu po svom guštu”.

Naša misija je promicati suvremene metode poučavanja, prema kojima se nastava prilagođava potrebama i mogućnostima polaznika. Također, želimo Imotski obogatiti dodatnim sadržajima za mlade te postati mjesto za druženje i učenje kroz zabavu i igru.