Školski program – grupne instrukcije iz engleskog jezika

Bilo zbog ocjena, bilo zbog znanja koje je potrebno za polaganje nacionalnih ispita i male mature, sve više učenika traži dodatne poduke odnosno repeticije iz školskog gradiva. Iako u ponudi imamo individualne poduke, odlučili smo za učenike viših razreda osnovne škole pokrenuti grupne poduke koje prate školski program iz engleskog jezika.

Grupe se sastaju jednom tjedno na sat vremena (60 minuta), a radimo po udžbenicima Footsteps i Hello World, koji se trenutno koriste u školama u Imotskom i okolici.

Zašto grupne poduke, a ne individualne?

Prije svega, naše grupe su dovoljno male da svaki polaznik praktički dobije individualni tretman (4-6 učenika). Međutim, cijena grupnih poduka je daleko povoljnija: 30 eura / 226,04 kn mjesečno, za ovih 4 ili 5 sati (ovisno o mjesecu). Dodatna pogodnost rada u grupi je to što učenik može usporediti svoje znanje s drugim polaznicima, te raditi na suzbijanju “treme” odnosno straha od izražavanja, koje će mu svakako koristiti i u školi. Otvara se mogućnost rada u paru/grupi te se uči timskom radu. Također, učenici uživaju u socijalizaciji i opuštenoj atmosferi koju pruža rad u malim grupama.

Još jedna pogodnost koju nudimo polaznicima grupnih instrukcija je i povoljnija cijena individualnih instrukcija, pa tako možete prije testa odraditi sat ili dva individualnih instrukcija po cijeni od 12 eura / 90 kn (dok je puna cijena individualnog sata 16 eur / 120 kn).

Za prijavu prijavu, ispunite formular na ovoj poveznici.