Grupne radionice engleskog jezika

MALCI

Tražite izvanškolsku aktivnost za svoje dijete? Priuštite mu nešto zabavno i korisno: učenje engleskog kroz igru. Ovaj program za učenike od prvog do četvrtog razreda osmišljen je tako da svaki mjesec obrađujemo određenu temu, npr. moj dom, dijelovi tijela, zanimanja, hrana… S obzirom da svaki mjesec predstavlja jednu zaokruženu cjelinu, polaznike upisujemo na mjesečnoj bazi te nam se novi polaznici mogu pridružiti bilo kada u toku školske godine. Preporučamo ipak da za optimalne rezultate vaši školarci redovito pohađaju radionice, koje će se održavati od rujna do lipnja. Grupe su ograničene na maksimalno 14 polaznika, a sastaju se dva puta tjedno po 60 minuta. Ovaj program od 8 ili 9 radionica (ovisno o mjesecu) platit ćete €35. Neki naši polaznici ponovit će ono što su već učili u školi, neki će naučiti pokoju novu riječ, a neki i postati pravi znalci. Ocjene nam ovdje nisu važne. U našoj školici trudimo se da djeca zavole engleski jezik i oslobode se straha od govorenja. Ovaj program provodimo već treću godinu, s izvrsnim rezultatima.


ZNALCI

Vaš školarac već je pravi znalac što se engleskog jezika tiče? Već je savladao program za Malce? Želite omogućiti svom djetetu da se dodatno usavršava u engleskom jeziku? Naš program za Znalce namijenjen je učenicima nižih razreda osnovne škole koji poznaju engleski jezik na vrlo dobroj ili odličnoj razini za svoj uzrast. U ciklusu od 16 radionica u trajanju od 60 minuta omogućit ćemo vašem školarcu da koristi engleski jezik prirodno i lako – kroz uvježbavanje igrokaza, rad na tekstovima, pisanje i kreativno izražavanje. Grupe su ograničene na maksimalno 10 polaznika a malo ozbiljniji rad zahtijeva i dosljednost, pa grupe za Znalce formiramo u polugodišnjim ciklusima. Jesenski ciklus kreće u rujnu, proljetni u veljači, a cijena svakog je 80 eura. Ne propustite se prijaviti na vrijeme!


PETAŠI

Prijelaz u peti razred zna predstavljati velik stres za učenike i roditelje. Brinete se da će vašem školarcu biti teško pratiti povećan obujam gradiva? Ukoliko vam treba pomoć s engleskim jezikom, obratite se nama! Naš program za petaše prati školsko gradivo i grupe se formiraju ovisno o tome koji udžbenik vaše dijete koristi. Grupe se sastoje od 4 do 6 polaznika, a trudimo se složiti ih i prema predznanju engleskog jezika. Stoga polaznike upisujemo dva puta tijekom školske godine: u jesenski ciklus koji kreće u rujnu i proljetni koji starta u veljači. U svakom ciklusu sastajemo se 16 puta po 90 minuta. Cijena jednog ciklusa je 120 eura.


PREDŠKOLCI

Već i vrapci na grani, a i naši predškolci znaju da je jako bitno što ranije početi s učenjem stranog jezika. Iako još ne znaju čitati i pisati, i predškolci mogu učiti engleski s nama. Naš program za predškolce (5-7 god.) sastoji se od 12 kreativnih radionica u kojima kroz zabavne aktivnosti savladavamo osnovni vokabular i pružamo priliku malim pametnim glavicama da pričaju i pjevaju na engleskom jeziku. Jesenski ciklus radionica za predškolce kreće u listopadu, a proljetni u ožujku. Cijena jednog ciklusa je 60 eura.


 

Nudimo dodatni popust za braću i sestre.

Za prijavu, ispunite obrazac na linku: https://forms.gle/RYWUQ1wYLgnuzvVh7

Za ostale upite kontaktirajte nas na info@bigkahuna.hr ili na +385955500067.