Grupne radionice engleskog jezika

U našem Centru za poduke nudimo grupne radionice engleskog jezika za školarce i predškolce.

Radionice za školarce su koncipirane tako da svaki mjesec obrađujemo određenu temu, npr. dijelove tijela, zanimanja, brojeve… S obzirom da je svaki mjesec jedna zaokružena cjelina, polaznike upisujemo na mjesečnoj bazi, s tim da se u tekućem mjesecu formiraju grupe za sljedeći. Tako, ukoliko želite pohađati radionice u rujnu, morate se upisati u kolovozu.

Grupe su ograničene na maksimalno 14 polaznika, a sastaju se dva puta tjedno po 60 minuta. Ovaj program od 8 ili 9 radionica (ovisno o mjesecu) platit ćete 35 eur / 263,71 kn. Ukoliko ste zakasnili s prijavom i želite se priključiti sredinom mjeseca, nudimo vam mogućnost plaćanja pojedinačnih sati, po 6 eur / 45,21 kn, ali samo ukoliko ima mjesta u nekoj od postojećih grupa.

Preporučamo ipak da za optimalne rezultate vaši školarci redovito pohađaju radionice, koje će se održavati od rujna do lipnja.

Predškolcima nudimo paket od 12 sati, tijekom kojih obrađujemo osnove engleskog jezika i vokabular prilagođen uzrastu. Program za predškolce moguće je pohađati u jesenskom ili u proljetnom ciklusu. S polaznicima ovog programa je uvijek jedna profesorica engleskog jezika i jedna odgojiteljica predškolske djece. Sastaju se jednom tjedno, a ovaj paket od 12 sati nudimo po cijeni od 60 eur / 452, 07 kn.

Naš način rada bazira se na komunikativnim metodama, TPR i glottodrami. Nemamo udžbenike ni klupe, ali zato imamo pozornicu, puno zanimljivih rekvizita, i najvažnije pravilo: „English only!“.

Prva prijava, osnovnoškolci

Prijava za predškolce (ciklus JESEN 2022)

Za ostale upite kontaktirajte nas na info@bigkahuna.hr ili na 095/55 000 67.