Dramske radionice na engleskom jeziku

Uz igru, pjesmu, smijeh i glumu lakše se uči. To znaju svi, a pogotovo naša profesorica Matija Znaor koja je nakon četiri godine rada na Američkom sveučilištu u Kuvajtu odlučila u Imotskom pokrenuti „školicu po svom guštu“, i tako se rodila Big Kahuna.

Naša „vježbaonica“ smještena je u centru grada, „na skalinima“ na adresi Put tržnice 1. U ponudi imamo razne programe, a trenutno upisujemo polaznike u grupne dramske radionice na engleskom jeziku, namijenjene prvenstveno osnovnoškolcima i srednjoškolcima.

Polaznike upisujemo na mjesečnoj bazi, s tim da se u tekućem mjesecu formiraju grupe za sljedeći. Tako, ukoliko želite pohađati radionice u rujnu, morate se upisati u kolovozu. Zašto? Naime, svaki mjesec se obrađuju različite teme, prilagođene uzrastu i jezičnim kompetencijama polaznika. Da bismo formirali grupe prema uzrastu i predznanju te osigurali optimalne uvjete za izvođenje programa, bitno je da se na vrijeme prijavite.

Grupe su ograničene na maksimalno 14 polaznika, a sastaju se dva puta tjedno po 60 minuta. Ovaj program od 8 ili 9 radionica (ovisno o mjesecu) platit ćete 260 kn. Ukoliko ste zakasnili s prijavom i želite se priključiti sredinom mjeseca, nudimo vam mogućnost plaćanja pojedinačnih sati, po 40 kn, ali samo ukoliko ima mjesta u nekoj od postojećih grupa.

Preporučamo ipak da za optimalne rezultate redovito pohađate radionice, koje će se održavati od rujna do lipnja. Naš način rada bazira se na komunikativnim metodama, TPR i glottodrami. Nemamo udžbenike ni klupe, ali zato imamo pozornicu, puno zanimljivih rekvizita, i najvažnije pravilo: „English only!“

O našoj metodi: Zašto drama?

Prijava za osnovnoškolce

Prijava za srednjoškolce